Fritid

Städerna i huvudstadsregionen (Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla) ordnar fritidsverksamhet av många olika slag. Du kan till exempel låna böcker på biblioteket, motionera och idrotta, gå på museer, utställningar, teater eller konserter.

Fritidsverksamheten är avsedd för alla invånare. Städerna ordnar också verksamhet för olika specialgrupper. Utöver städerna ordnar också många organisationer fritidsverksamhet. En del av fritidsverksamheten är gratis, en del avgiftsbelagda. Mer information finns på städernas egna webbplatser.

Kontrollera att lokalerna är tillgängliga innan du åker till teatern, museet eller konserten, om du har svårt att röra dig. Ta reda på om ingången är tillgänglig eller om det finns en ramp för rullstol vid en viss ingång. Du får mera information om tillgänglighet på adressen http://www.hel.fi/palvelukartta.

På den här webbplatsen har vi samlat grundläggande information om fritidsverksamhet som städerna i huvudstadsregionen ordnar. Mer information finns på städernas webbplatser.JAA
24.01.2020 10:06