Vapaa-aika

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit järjestävät paljon vapaa-ajan toimintaa. Tarjolla on kirjasto- ja liikuntapalvelujen lisäksi esimerkiksi konsertteja, teatteriesityksiä ja näyttelyjä.

Vapaa-ajan toiminta on tarkoitettu kaikille asukkaille. Erityisryhmille on tarjolla jonkin verran myös omaa toimintaa. Kaupunkien lisäksi vapaa-ajan toimintaa tarjoavat monet järjestöt. Osa vapaa-ajan tapahtumista on ilmaisia, osa on maksullisia. Kaupunkien tapahtumakalenterit löytyvät kaupunkien omilta verkkosivuilta.

Varmista tilojen esteettömyys ennen teatteriin, museoon tai konserttiin menoa, jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa. Selvitä, onko sisäänkäynti esteetön ja onko pyörätuolille luiska vain jonkin tietyn sisäänkäynnin luona. Esteettömyystiedot voi tarkistaa pääkaupunkiseudun palvelukartasta, osoitteesta http://www.hel.fi/palvelukartta.

Näille sivuille on koottu perustietoa pääkaupunkiseudun kaupunkien järjestämästä vapaa-ajan toiminnasta. Lisätietoa saat kaupunkien verkkosivuilta.JAA
07.06.2022 13:56