Nuorten vapaa-ajan toiminta

Nuorille järjestetään kulttuuri- ja harrastustoimintaa kaupunkien nuorisotiloissa. Apua, tukea ja neuvontaa on tarjolla myös nuorten neuvontapisteissä. Neuvontapisteistä saa tietoa esimerkiksi asumiseen, harrastuksiin ja opiskeluun liittyvissä asioissa.

Neuvontapisteisiin voi mennä käymään tai ottaa yhteyttä sähköpostilla. Neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Neuvonnassa voi käydä ilman ajanvarausta.

Kaupungin nuorisotiloissa voit tavata kavereita, pelata pelejä, harrastaa liikuntaa ja osallistua kerhotoimintaan tai kursseille. Nuorisotalojen toimintaan osallistuaksesi tarvitset nuorisotoimen jäsenkortin. Jäsenkortti on ilmainen ja se ei velvoita kortinhaltijaa mihinkään.  Täytä jäsenkorttilomake ja palauta lomake allekirjoitettuna nuorisotalolle. Jäsenkortin saat lomaketta vastaan.

Nuorisotiloissa toiminta tapahtuu aikuisten valvonnassa ja henkilökunta on koulutettuja nuoriso-ohjaajia. Nuorisotoimien toiminta on päihteetöntä. Lisätietoja neuvontapisteistä ja nuorisotiloista saat kaupunkien verkkosivuilta.JAA
24.05.2022 15:31