Aikataulut ja reitit

Helsingin seudun joukkoliikenteessä on käytössä kaksi aikataulukautta. Talven aikataulut ovat voimassa elokuusta kesäkuuhun ja kesän aikataulut ovat voimassa kesäkuusta elokuuhun.

Aikataulupalvelut verkossa

HSL:n Reittioppaasta www.reittiopas.fi voit hakea aikatauluja ja reittejä monella tavalla. Sivuilta saat myös tietoa joukkoliikenteen poikkeusreiteistä ja aikataulumuutoksista.

Reittihaku

Reittihaussa käyttäjä kirjoittaa hakuruutuihin lähtö- ja määräpaikan sekä kellonajan, jolloin haluaa lähteä tai olla perillä. Sen jälkeen reittihaku ilmoittaa parhaat yhteydet joukkoliikenteellä. Reittihaku tuntee kaikki katuosoitteet ja lisäksi useita satoja muita paikkoja, kuten sairaaloita, kouluja ja kauppakeskuksia.

Pyöräilyn ja kävelyn reittihausta saat reitit, jotka kulkevat kevyen liikenteen väyliä pitkin. Haku kertoo myös esimerkiksi reitillä olevat maaston korkeuserot.

Aikatauluhaku ja pysäkkihaku

Aikatauluhaussa voit etsiä linjan numerolla tietyn linjan aikataulun tai pysäkin nimellä tietyn pysäkin pysäkkiaikataulun. Omat pysäkit – palveluun voit tallentaa ne pysäkkiaikataulut, joita eniten tarvitset.

Linjahaku

Linjahaun avulla voit etsiä reittejä ja pysäkkejä kartan avulla.

Poikkeusinfo

Poikkeusinfo-palvelu antaa tietoa joukkoliikenteen äkillisistä poikkeusreiteistä ja -aikatauluista. Voit tilata sähköpostiisi tiettyä linjaa koskevat poikkeusilmoitukset.

Muut aikataulupalvelut

Aikataulukirjoja ja yksittäisten linjojen aikatauluja saat esimerkiksi busseista ja raitiovaunuista sekä HSL:n palvelupisteistä.JAA
24.01.2020 12:00