Aikataulut ja reitit

Aikataulut verkossa
Reittiopas
Aikatauluhaku

Helsingin seudun joukkoliikenteen aikataulut julkaistaan kaksi kertaa vuodessa. Elokuussa ilmestyvä aikataulu on voimassa syksystä kevääseen. Kesäksi ilmestyy erillinen aikataulu, koska kesällä liikennettä on vähemmän kuin muulloin.

HSL julkaisee joka vuosi myös bussien ja raitiovaunujen reittikartat.

HSL:n palvelupisteistä saat yksittäisten linjojen aikatauluja. Pysäkkien aikatauluihin on merkitty arvioitu saapumisaika niille linjoille, jotka käyttävät kyseistä pysäkkiä.

Tietoja aikatauluista ja reiteistä saat myös soittamalla HSL:n asiakaspalvelun numeroon 09 4766 4000.

Asiakaspalvelu palvelee

  • arkisin kello 7.30–19
  • lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9.30–17.

Lue yleiskielellä lisää aikatauluista ja reiteistä
Bussien, raitiovaunujen, metron ja Suomenlinnan lautan aikataulut (www.hsl.fi)
Lähijunien aikataulut (www.vr.fi)

Aikataulut verkossa

HSL:n verkkosivuilla voit hakea aikatauluja ja reittejä Reittioppaasta ja aikatauluhakupalvelusta. Sivuilta saat myös muuta tietoa joukkoliikenteestä, esimerkiksi poikkeusreiteistä ja poikkeusaikatauluista. Sivut ovat yleiskieliset.

Reittiopas

Reittiopas kertoo, miten pääset lähtöpaikasta määränpäähän tiettynä ajankohtana. Kirjoita ensin Reittioppaan hakuruutuihin, mistä olet lähdössä ja minne olet menossa. Kirjoita myös kellonaika, jolloin haluat lähteä tai olla perillä. Sen jälkeen Reittiopas ilmoittaa, millä kulkuvälineellä tai välineillä sinun kannattaa matkustaa.

Reittiopas neuvoo niitä, jotka käyttävät HSL:n joukkoliikennettä. Alueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Sipoo, Siuntio ja Tuusula.

Reittiopas (www.reittiopas.fi)

Aikatauluhaku

Reittioppaan aikatauluhaussa voit etsiä bussi- tai raitiovaunulinjan numerolla tietyn linjan aikataulun. Pysäkin nimellä voit etsiä tietyn pysäkin pysäkkiaikataulun.

Reittioppaan aikatauluhaku (www.hsl.fi)JAA
08.02.2021 10:42