Suoraan sisältöön
Vuokrattu peräkärry on noudettava Sortti-asemalta. Kuva: Maikki Käyhkö

Vuokraa peräkärry kolmeksi tunniksi femmalla Sortti-asemalta

Jätteiden kuljetusta varten voi vuokrata peräkärryn edullisesti Helsingin seudun ympäristöpalvelusta. Vuokraus maksaa 5 euroa, kun jätteet tuo peräkärryllä Sortti-asemalle. Jätteiden vastaanotosta HSY perii hinnaston mukaisen maksun.

Peräkärryn saa vuokrata vain yhdeksi kolmen tunnin vuoroksi päivässä per asiakas. Jos vuokra-aikasi ylittää kolme tuntia, maksu on 40 euroa 5 euron sijaan.  Peräkärryn vuokraus maksaa 40 euroa, jos peräkärryllä ei tuo jätettä Sortti-asemalle.


Näin vuokraat peräkärryn

Varauksen teon yhteydessä tehdään myös vuokrasopimus ja hyväksytään vuokrausehdot. Näin ollen paperilomaketta ei tarvitse enää täyttää Sortti-asemalla, vaan asemalla tarkastetaan vain vuokraajan henkilöllisyys. Peräkärryn voi myös varata vanhaan tapaan asiakaspalvelusta.

Siirry peräkärryn varauskalenteriin> Valitse Sortti-asema, haluamasi päivä ja aika. Järjestelmä näyttää valitsemasi aseman kyseisen päivän vapaat ajat.
Syötä varaukseen vuokraajan tiedot, lue ja hyväksy vuokraehdot ja lopuksi vahvista varaus painamalla tee varaus näppäintä.

Saat sähköpostiisi ja matkapuhelimeesi vahvistusviestin sekä linkin, josta voit tarvittaessa perua varauksen. Nouda peräkärry Sortti-asemalta viimeistään kello 17.30.

Peräkärry on 418 cm pitkä ja 167 leveä. Tavaratilan tilavuus on 5 m3,  pituus 265 cm, leveys 125 cm, korkeus 50 cm, korkeus kuomun kanssa 150 cm.
Kärryssä ei ole jarruja.

Peräkärryä ei voi vuokrata Kivikon ja Ämmässuon Sortti-asemalla myytävän mullan kuljettamiseen. Lisätietoja asiakaspalvelusta saa puhelimitse 09 1561 2110 arkisin kello 8.30–15.30.

Lisää aiheesta
Peräkärryn vuokraus
Sortti-aseman hinnasto
Sortti-asemat
HSY: Vuokraa peräkärry

JAA