Suoraan sisältöön

Perille asti -hanke etsii nopeiden kokeilujen kautta uusia liikkumisen ratkaisuja

Perille asti -hanke etsii nopeiden kokeilujen kautta uusia liikkumisen ratkaisuja matkailijoiden ja asukkaiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Perille asti -hanke järjestää tapahtuman 17. joulukuuta, jossa kerrotaan kolmen kaupungin tulevista kokeiluista.

Tapahtuma on suunnattu yrityksille. Info-osiossa kerrotaan tarkemmin, millaisia uusia palveluja ja kokeiluja hankkeessa haetaan ja miten kokeiluihin voi hakea mukaan. Lopussa on tiivis työpaja, jossa käsitellään tähän asti kerättyjä ehdotuksia Jätkäsaaren kokeiluiksi.

Jätkäsaaressa helpotetaan asukkaiden liikkumista

Forum Virium Helsinki hakee tulevana talvena ja keväänä uusia liikkumisen ratkaisuja Jätkäsaaren asukkaiden käyttöön. Kokeilujen sisältöä muotoillaan ja yhteiskehitetään parhaillaan yritysten ja asukkaiden kanssa.

Vantaa hakee ratkaisuja StopOver- ja työmatkailijoille

Vantaa hakee tulevana vuonna kokeiluja Aviapolis -alueen työmatkaliikkumiseen. Lisäksi etsitään ratkaisuja Vantaan matkailukohteiden saavutettavuuden kehittämiseksi.

Espoossa haetaan kokeiluja Rantaraitille

Rantaraitti on Espoon merenrannan rantaviivaa määrittävä ainutlaatuinen virkistys- ja ulkoilureitti, jota käytetään monipuoliseen liikkumiseen ympäri vuoden.  Rantaraitille haetaan kokeiltavaksi ratkaisuja jotka mm. kytkevät saariston palvelut Rantaraittiin, parantavat saavutettavuutta metroasemilta ja kehittävät alueen palveluiden digitaalista saavutettavuutta.

Lisää aiheesta:

Forum Virium Helsinki

Ilmoittauduthan mukaan tämän linkin kautta

JAA