Suoraan sisältöön
Kuvakaappaus Tutkimukseen.fi -palvelusta

Tietoa, opastusta ja tukea Tutkimukseen.fi -palvelusta

Tutkimukseen tulija saa nyt kootusti tukea ja ajantasaista tietoa laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista Tutkimukseen.fi -sivustolta. Sivusto esittelee eri tutkimuksia ja sitä, mitä tapahtuu ennen tutkimusta, sen aikana ja tutkimuksen jälkeen.

Terveydenhuollon ammattilaisten kehittämässä palvelussa on oma osionsa myös lasten tutkimuksille ja tutkimuksia jännittäville.

Tutkimukseen tulijan talo avataan terveyskyla.fi -sivustolla. Terveyskylä -palvelussa on sairauksiin teemoitettuja taloja jo noin 30. Kuvantaminen ja laboratoriotutkimukset ovat tärkeä osa monen sairauden diagnosointia, hoitoa ja seurantaa. Niinpä ne Terveyskylässäkin linkittyvät osaksi muita taloja.

Talon sisältöjä on koordinoinut Helsingin Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS, käytännössä HUS-Kuvantaminen ja HUSLAB. Sisällöt on tuotettu valtakunnallisessa yhteistyössä, mukana ovat olleet lisäksi laboratorioista ISLAB, NordLab, Fimlab ja Tyks Laboratoriot sekä kuvantamisen puolelta KYS Kuvantaminen, OYS Kuvantaminen, Tays Kuvantaminen ja Tyks Kuvantaminen.

tutkimukseen.fi
terveyskyla.fi


JAA