Suoraan sisältöön
Jalkapalloilua / Kuva: Aki Rask

School Action Day liikuttaa tuhansia pääkaupunkiseudun oppilaita

Yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista tulee tänä syksynä Helsinkiin. School Action Day järjestetään tiistaina 25. syyskuuta Töölön kisahallin ympäristössä, ja se on suunnattu pääkaupunkiseudun 3.–9.-luokkalaisille. Liikuntatapahtumaa ovat toteuttamassa Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupungit.

Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa ja se on liikuttanut vuosittain tuhansia oppilaita. Luvassa on muun muassa tutustumista eri liikuntalajeihin ja -mahdollisuuksiin yhteistyökumppaneiden toteuttamilla liikuntapisteillä. Tutuiksi tulevat pallo- ja mailapelit, leikit, parkour, frisbeegolf sekä erilaiset kamppailulajit.

Lajiliittoja, urheiluseuroja ja yhteistyökumppaneita on tapahtumassa mukana kaikkiaan yli 50 ja liikuntapisteitä lähes 60, joten mielekästä tekemistä löytyy jokaiseen makuun. Tapahtuman huipentaa illalla Telia 5G Areenalla järjestettävä yhteisohjelma, jonka juontaa tubetähti Lakko.

#BeActive-tapahtuma liikuttaa Myyrmäki-hallissa

Vantaan Myyrmäen urheilupuiston Myyrmäki-hallissa järjestetään lauantaina 29. syyskuuta klo 15–18 #BeActive-tapahtuma, jossa urheiluseurat ja liikuntajärjestöt esittelevät toimintaansa lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen. Messupisteillä pääsee tutustumaan esimerkiksi pallopeleihin, voimisteluun ja vesilajeihin. Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry. esittelee erityisesti tytöille suunnattua toimintaansa kansainvälisen tyttöjen päivän merkeissä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

#beactive

Lisää aiheesta:
School Action Day
Töölön kisahalli
Vantaan tiedote


JAA