Suoraan sisältöön

Saavutettava palvelukartta tehdään yhdessä – osallistu kommentoimalla!

Pääkaupunkiseudun kaupungit ovat aloittaneet uuden palvelukartan kehitystyön yhteistyössä Annanpura Oy:n saavutettavuuskonsulttien kanssa. Annanpura osallistuu kehitykseen testaamalla uusia ominaisuuksia saavutettavuusnäkökulmasta ja antaa palautetta ja käytännön ratkaisuja ongelmiin.

Ohjelmistokehittäjille Annanpuran konsultaatio on arvokasta. Avoin keskusteluyhteys on auttanut pitämään palvelukartan saavutettavuuden tason hyvänä koko kehityksen ajan.

Voit kommentoida kehitteillä olevan palvelukartan ensimmäisessä versiota, jossa on keskitytty erityisesti hakukokemuksen parantamiseen. Kehitysversioon lisätään uusia ominaisuuksia viikoittain, joten palaute on arvokasta.

Palvelukartan tekijöiden blogissa lukija pääsee seuraamaan maailman saavutettavimman palvelukartan rakentamista. Kirjoittajina ovat kehityksessä mukana olevat eri alojen asiantuntijat.

Palvelukartan kehittämisessä ovat mukana Helsingin lisäksi Espoo, Kauniainen, Vantaa ja Turku. Palvelukartalle on koottu kaupunkien julkiset palvelut. Kaupunkien toimipaikkojen esteettömyydestä saa tietoa kartan esteettömyysvalintojen pohjalta.

Maailman saavutettavuuspäivää vietetään torstaina 16.5.

Lisää aiheesta
Palvelukartan blogi
Palvelukartan kehitysversio
Nykyinen palvelukartta

JAA