Suoraan sisältöön
Kuva: loistefestari

Loistefestari on nuorten teatteriharrastajien ykköstapahtuma – ilmoittautuminen käynnissä

Loistefestari kutsuu pääkaupunkiseudun nuorten teatteriryhmät esiintymään Nuorten toimintakeskus Hapen Narrin näyttämölle ja Nordsjö lågstadieskolanin Kling & Klang -lavoille. Tapahtumaan voi ilmoittautua 28.2.2019 asti osoitteessa loiste.munstadi.fi.

Loistefestari on hieno mahdollisuus saada esiintymiskokemusta, nähdä erilaisia nuorten teatteriesityksiä ja kuulla asiantuntevia vinkkejä tulevaisuutta varten. Loistefestarilla nuoret harrastajat pääsevät keskustelemaan teatterialan ammattilaisten (mentoreiden) kanssa ja saavat kannustavaa palautetta. Tapahtuma sopii kaiken tasoisille teatterin harrastajille. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta ja osallistumisesta Loistefestarin kotisivuilta.

Tapahtuman mentoreina toimivat kokeneet teatterin ammattilaiset kuten näyttelijä, juontaja ja muusikko Lorenz Backman, näyttelijä Elena Leeve, näyttelijä ja ohjaaja Tuomas Rinta-Panttila ja teatteritaiteen lehtori Riku Saastamoinen. Tapahtuman kummina toimii näyttelijä Minttu Mustakallio, joka on tehnyt lukuisia kehuttuja rooleja muun muassa Kansallisteatterin lavalla. Minttu arvostaa jokaista nuorta, joka lähtee mukaan tapahtumaan:

- Minusta on mahtavaa saada nyt seurata Loistefestaria ja sen järjestelyjä läheltä, koska ajattelen nuorten kanssa tehtävän työn ja heille erilaisten kasvattavien ja kiinnostavien kokemusten järjestämisen olevan a. meidän aikuisten ammattilaisten positiivinen velvollisuus b. elintärkeää.       

Loistefestarin 29.–31.3. aikataulu:

29.–31.3. katselmukset Narrin näyttämöllä
30.3. katselmukset Itä-Helsingin Nordsjö lågstadieskolanin Kling ja Klang –salissa

Nuoret teatterin harrastajat loistavat festarilla upeilla esityksillään, tervetuloa kokemaan tämä myös katsojana! Katselmuksiin on vapaa pääsy.

Loistefestari on yksi valtakunnallisen Teatris -tapahtuman aluetapahtumista. Loistefestarin järjestää Helsingin kaupungin kulttuurinen nuorisotyö.

Lisätietoja tapahtumasta:
loiste.munstadi.fi


JAA