Suoraan sisältöön

Liikenne voi ruuhkautua tällä viikolla, pahimmin perjantaina

Helsingissä järjestettävä EU:n epävirallinen ministerikokous sekä Japanin kruununprinssin ja hänen puolisonsa vierailu vaikuttavat liikennejärjestelyihin pääkaupunkiseudulla, erityisesti Helsingissä ja Vantaalla, tiistaista perjantaihin. Pahimpia ruuhkia ennustetaan tulevan perjantaina iltapäivällä. Poliisi suosittelee perjantaina iltapäivällä ajamaan pohjoiseen muita reittejä kuin Mannerheimintietä ja Tuusulantietä.

Japanin kruununprinssin ja hänen puolisonsa vierailu vaikuttaa liikenteeseen Helsingin ydinkeskustassa tiistaina 2. heinäkuuta noin kello 14–17.

Keskiviikkona EU:n epävirallinen kilpailukykyministerikokous vaikuttaa liikenteeseen noin kello 13 lähtien aina iltaan asti.  Merkittävimmät liikennevaikutukset ovat Tuusulantiellä, Kehä I:llä ja Mannerheimintiellä Helsingin keskustan suuntaan.

Torstaina kokous aiheuttaa lyhyitä liikennekatkoksia erityisesti Finlandia-talon ympäristössä noin kello 8–24. 

Perjantaina 5. heinäkuuta on odotettavissa viivästyksiä todennäköisesti reitillä Mannerheimintie–Kehä I–Tuusulantie noin kello 8–19.

Pyöräliikennettä tai jalankulkua ei sallita Finlandia-talon ympäristössä

Joukkoliikenteeseen on odotettavissa muutoksia erityisesti Helsingin kantakaupungin alueella sekä lentoaseman ja Helsingin keskustan välisillä reiteillä.

Poikkeuksista kerrotaan HSL:n verkkosivuilla osoitteessa hsl.fi ja Poikkeusinfo-palvelussa.

Pyöräliikennettä tai jalankulkua ei sallita Finlandia-talon ympäristössä, vaan alue on kokonaan eristetty. Töölönlahden ympäri pääsee kuitenkin kiertämään aivan rantaa pitkin.

Lisää aiheesta
HSL:n poikkeusinfo
Helsingin Poliisin tiedote

JAA