Suoraan sisältöön
Lapsia liikuntatunnilla / Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki

Kevään ohjatut liikuntaryhmät alkavat loppiaisen jälkeen

Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupunkien ohjatut liikuntakurssit ja -ryhmät käynnistyvät täydellä teholla heti loppiaisen jälkeen 8. tammikuuta. Tarjolla on runsas valikoima ohjattuja liikuntaryhmiä kaikenikäisille kuntalaisille.

Kaupunkien ohjattujen liikuntapalveluiden tavoitteena on tarjota kaikille kaupunkilaisille kohtuuhintaisia ja laadukkaita liikuntamahdollisuuksia. Painopisteenä ovat kuntalaiset, joille säännöllinen liikunta on terveyden kannalta erityisen tärkeää.  Katso kurssit, ryhmät ja ilmoittautumisajat kaupunkien sivuilta.

Espoossa

Tarjolla on ilmoittautumista edellyttävien kurssien lisäksi noin 100 liikuntaryhmää, joihin ei tarvitse ilmoittautua. Netissä ilmoittautumista varten tarvitaan verkkopankkitunnukset.  Kursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse, p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu osoitteessa espoo.fi/ohjattuliikunta.
Voit tutustua kursseihin myös Kimpassa kuntoon  -esitteestä

Helsingissä

Ohjattuja liikuntaryhmiä on tarjolla kaikenikäisille kaupunkilaisille. Ilmoittautuminen kevään 2018 kursseille oli joulukuussa mutta vapaita paikkoja voi tiedustella. Ilmoittautumisohjeet ja kurssit osoitteessa hel.fi/liikuntakurssit.

Lisätietoa lasten ja nuorten liikuntatunneista uutisesta: Lasten ja nuorten liikuntatunnit alkavat 8. tammikuuta

Kauniaisissa

Liikuntakurssien ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9. tammikuuta kansalaisopiston ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu osoitteessa: opistopalvelut.fi ja tutustu kurssitarjontaan liikunta ja hyvinvointi -sivulla.

Vantaalla

Ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja tanssillisesta jumpasta vesiliikuntaan. Ilmoittautumisaika oli joulukuussa mutta voit kysyä peruutuspaikkoja 8. tammikuuta alkaen. Katso: ilmoittautuminen liikuntaryhmiin

Sporttia kaikille -liikuntakerhot tarjoavat maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Kerhoihin ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Tutustu toimintaan: Sporttia kaikille -esite (pdf)


JAA