Suoraan sisältöön
Kuva: Bravo! -festivaali, Pikku-Pärrä

Bravo! -festivaali ilahduttaa taas pääkaupunkiseudun nuorta yleisöä

Kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterifestivaali Bravo! juhlii tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiviään. Juhlavuoden esitykset järjestetään pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa 10.- 18.3.2018.

Perinteiseen tapaansa festivaali tarjoilee monipuolisen kattauksen kansainvälistä lastenteatteria. Ohjelmassa on kahdeksan kansainvälistä esitystä sekä kaksi kotimaista ensi-iltaa.

Bravo! vie esittävän taiteen myös kirjastoautoihin eri puolille pääkaupunkiseutua. Kirjastoautoissa nähdään osa Mila Nirhamon sooloesityksestä Makkarapiruetti. Esitys yhdistelee nukketeatteria, sanataidetta ja klovneriaa.

Taide- ja kulttuuritaloissa järjestetään Lasten kaupunki -työpajoja ja festivaaliviikonloppuina vietetään perhepäiviä esitysten ja muun ohjelman parissa. Katso ohjelmaa tarjoavat taidetalot

Onnea Viro!

Bravo! onnittelee 100-vuotiasta Viroa yhteisellä onnittelulaululla maanantaina 12.3. klo 10.00 Narinkkatorilla Helsingissä. Tempausta isännöi festivaalilla esiintyvä virolainen klovni-duo Piip ja Tuut. Samassa tapahtumassa pääkaupunkiseudun alakoululaiset muodostavat ilmapalloista valtavan Viron lipun ja yhtyvät onnittelulauluun. Opettele onnittelulaulu videon avulla

Festivaalin järjestävät lasten- ja nuortenteatterijärjestö Suomen Assitej ry yhteistyössä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kulttuuripalvelujen kanssa.

Bravo! -festivaalin ohjelmisto
Bravo! Vantaalla
Bravo! Espoon Pikku-Aurorassa
Bravo! Annantalossa

JAA