Asioi verkossa

Nainen ja lapsi käyttävät tietokonetta. Kuva: Kimmo Bradt

Asumisoikeusasuntojen hakijajonoon tarvittavan järjestysnumeron saa sähköisesti Espoon, Helsingin ja Vantaan yhteisestä tietojärjestelmästä. Yhteistä tietojärjestelmää käytetään hakemusten ylläpitoon, asumisoikeuden saajaksi hyväksymiseen ja tilastointiin.
[WM-data]

Asumisoikeusasunnot kartalla
Karttapalvelusta löytyvät Helsingin seudun kaupunkien asumisoikeuskohteet.
[Helsingin kaupunki]

HelMet-aineistohaku on Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kirjastojen palvelu, jonka avulla voi tehdä aineistohakuja. HelMet.fi-palvelussa voi myös uusia varauksia ja lainoja ja tarkistaa tietoja.
[Pääkaupunkiseudun kaupunkien kirjastot]

HelMet e-kirjastosta löytyy tuhansia kirjoja, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä musiikkia, elokuvia, kielikursseja ja tietokantoja. E-kirjastoa pääsee käyttämään kirjautumalla eri palveluihin kirjastokortin numerolla ja itse valitulla pin-koodilla.
[Pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastot]

Helsinki Region Infoshare -verkkopalvelu sisältää pääkaupunkiseudun kaupunkien tuottamia julkisia tietoaineistoja avoimena datana. Palvelu pitää sisällään tietoa tarjottavista tietoaineistoista ja ohjaa käyttäjän datan lähteille. Sen kautta voi myös tutustua avoimesta datasta tehtyihin sovelluksiin ja visualisointeihin.
[Helsinki Region Infoshare]

Ilmonet-palvelun kautta voi hakea tietoja Helsingin, Espoon ja Vantaan kansalais- ja työväenopistojen tarjonnasta ja ilmoittautua opistojen kursseille. Ilmoittautumiseen riittää henkilötunnus. Pankkitunnuksia käyttämällä pääsee tarkastelemaan ja muuttamaan omia tietojaan ja kurssivarauksiaan sekä antamaan kurssikohtaista palautetta.
[Helsingin ja Espoon työväenopistot, Vantaan aikuisopisto]

Jätehaku on Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n palvelu, joka auttaa lajittelemaan jätteen oikein. Palvelu antaa lajitteluohjeet ja kertoo, minne jätteen voi viedä.
[HSY]

Pääkaupunkiseudun opaskartta on Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunkien yhteinen karttajulkaisu, joka sisältää opaskartan, seutukartan ja katuosoitehaun. Kartalla voi myös mitata matkoja.
[Helsingin kaupunki]

Pääkaupunkiseudun palvelukartalta löytyvät tiedot Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien toimipisteistä. Palvelukartalta voi hakea palveluja vapaalla sanahaulla, palveluluokkien avulla tai osoitehaulla. Kartalta selviävät toimipisteiden yhteystiedot, niiden tarjoamat palvelut, sijainti ja liikenneyhteydet.
[Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit]

Pääkaupunkiseudun ulkoliikuntakartta kertoo mistä löytyvät kunnossa olevat luistelukentät ja hiihtoladut.
[Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit]

Reittiopas.fi on Helsingin seudun liikenne HSL:n reitti- ja aikataulupalvelu HSL-alueen (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi ja Sipoo) joukkoliikennettä käyttäville. Palvelu sisältää muun muassa käyttäjän henkilökohtaisen tilin, johon voi tallentaa omia pysäkkejä ja reittejä sekä tilata poikkeustiedotteita.
[HSL]

Seuren keikkanetissä voi laatia CV:n, hakea työpaikkailmoituksia ja tallentaa avoimen työhakemuksen tai paikkavahdin, joka tuo sähköpostiin tiedon uusista työpaikkailmoituksista. Seure välittää työntekijöitä pääkaupunkiseudun kaupunkien, HUS:n, Omnian ja Vantin toimipisteisiin.
[Seure]

 JAA:  15.06.2017 11:54